Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Nτόρα: «Ακροδεξιό κόμμα η Νέα Δημοκρατία»

Nτόρα: «Ακροδεξιό κόμμα η Νέα Δημοκρατία»


Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία την οποία αποκάλεσε ουσιαστικά ακροδεξιό κόμμα εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Bήμα FM 99,5. Ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Η Πρόεδρος της ΔΗΣΥ ανέφερε ότι η ηγεσία της ΝΔ πραγματοποιεί μια «ακροδεξιά στροφή», εμφανίζοντας έναν λαϊκισμό, που «δεν υπάρχει παρόμοιος στην Ευρώπη». «Έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη Λαϊκή Δεξιά. Άλλο να αγαπάς την πατρίδα σου και άλλο να την εκμεταλλεύεσαι και να πηγαίνεις προς την πατριδοκαπηλεία, που διαφέρει πολύ από τον πατριωτισμό» είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη έκανε λόγο για «εικόνα πολιτικού συστήματος που καταρρέει» αφού, όπως είπε, είναι «θλιβερό να καταντάει η Βουλή σε αυτό το επίπεδο».

Οι ηγεσίες των κομμάτων είναι κολλημένες στο χθες. Αυτό είναι το βαρίδι του ελληνικού πολιτικού συστήματος» είπε. σημειώνοντας ότι είναι «επικίνδυνες οι επιθέσεις κατά βουλευτών, αφού στο τέλος κανένας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα θέτει υποψηφιότητα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «η αξιοπιστία του Ευ. Βενιζέλου είναι πολύ χαμηλή» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του από τις ΗΠΑ. «Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει πολιτική παρά μόνο να φοβίζει και να πανικοβάλλει τον κόσμο», είπε.

«Είναι τεταμένα νεύρα των βουλευτών, όμως είναι και του ελληνικού λαού, γι' αυτό και απαιτείται αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα» σημείωσε για την ένταση στο εσωτερικό της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου